Logo Kreveti Matijević

O nama

Proizvodnja kreveta od punog sušenog bukovog drveta

Matijević kreveti

Matijević kreveti d.o.o. posluje od 1994. godine. Krevetima proizvedenim tokom dugog niza godina opremljeni su mnogi privatni domovi, apartmani, hoteli, moteli, manastirski konaci, studentski domovi…

Matijević kreveti d.o.o. proizvodi bračne krevete, samce, krevete na sprat, krevete sa i bez fioka za posteljinu, kao i krevete sa fioka-ležajevima.

Kvalitet priodnog drveta

Kreveti se prave od parene-sušene bukovine. Kreveti su atestirani na Šumarskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u Zavodu za kvalitet i kontrolu nameštaja. Atest je izvršen na izdržljivost, otpornost površine, kvalitet materijala i izrade.

0 +
kapacitet mesečne proizvodnje
0 +
zaposlenih radnika
0 +
godina poslovanja
Proizvodnja kreveta Matijević Valjevo, fabrika

Beogradski sajam

Od 2009. Matijević kreveti d.o.o. je stalni izlagač na sajmu nameštaja u Beogradu.

Najviši standardi proizvodnje drvenih kreveta

Šta nas izdvaja

Najviši standardi proizvodnje drvenih kreveta

Šta nas izdvaja

Naša posvećenost visokom standardu, bezbednosnim sertifikatima, širokom opsegu klijenata i besprekornoj proizvodnji čine nas liderom na tržištu. Otkrijte razloge koji čine naše krevete nezamenjivim izborom.

Nulta reklamacija

Saradnja sa kompanijom „Matijević Kreveti“ predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže vrhunski kvalitet bez kompromisa. Naša kompanija se ponosi nultom reklamacijom, što je rezultat ne samo velikog obima prodaje već i posvećenosti besprekornoj proizvodnji i završnoj obradi. Spratni kreveti su usklađeni sa najvišim bezbednosnim standardima Evropske unije, pružajući kupcima mir i sigurnost. Matijevićevi kreveti krase mnoge privatne domove, apartmane, hotele, motele, manastirske konake i studentske domove, svedočeći o poverenju koje kupci imaju u njihov proizvod.

I kvalitet i cena

Ono što nas izdvaja je visok kvalitet po pristupačnoj ceni, čime postavljaju nove standarde u industriji. Poštovanje rokova isporuke dodatno potvrđuje profesionalizam naše kompanije, čineći nas pouzdanim partnerom u opremanju prostora za spavanje. Finalna obrada kreveta pruža dosledan kvalitet kako na eksponatima u salonima, tako i na krevetima koji čekaju na isporuku krajnjem kupcu. Tehnički detalji, poput spajanja vertikalnih delova i korišćenja kvalitetnih materijala, osiguravaju dugotrajan i stabilan proizvod.

5.000 kreveta mesečno

S kapacitetom proizvodnje od 5.000 kreveta mesečno u dve smene, kompanija Matijević Kreveti jasno pokazuje sposobnost da zadovolji potrebe tržišta bez gubitka na kvalitetu. Izbor Matijević Kreveta predstavlja investiciju u vrhunski san i dugotrajnu udobnost.